Hier staan wij voor

EEN STEEN(TJE) BIJDRAGEN AAN EEN CIRCULAIRE ECONOMIE

Wij vinden het belangrijk om iets terug te kunnen geven aan de wereld van vandaag en morgen. Dit doen wij door onze doelen na te streven en onze beloftes aan u en aan de wereld na te komen.

Als innovatieve speler binnen de water- en infrasector, willen we een waardevolle bijdrage leveren aan een wereld die we met trots kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Daarom produceren wij infiltratietegels met respect voor omgeving, mens en dier. Dankzij een duurzame mindset, het gebruik maken van technische ontwikkelingen én een innovatief gedachtegoed kunnen we onze missie steeds beter nastreven. Zo zijn wij, samen met een verschillende partijen in onze branche, aanjagers van de zo gewenste circulaire economie.

Bij Drainline staat kwaliteit hoog in het vaandel en we doen er dan ook alles aan om dat te garanderen. Wij richten ons op innovatie in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het gebruik van duurzame en verantwoorde bouwstoffen, waardoor onze producten altijd en in elke omstandigheid onze beloftes kunnen nakomen. Daarnaast gelooft Drainline in samenwerken om zo kwaliteit te kunnen waarborgen, want samen kom je verder dan alleen. 

Dit jagen wij na

Missie

Schoon hemelwater een vrije doorgang geven.

Visie

In korte tijd grote volumes hemelwater filteren en draineren voor het behouden van buffercapaciteit.

Strategie

Door het produceren en distribueren van infiltratietegels voor talloze doeleinden.