Dit is onze infiltratietegel

Drainline Zijaanzicht

Opbouw

gerecycled plastic

Wij maken gebruik van 100% gerecycled plastic. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een circulaire economie.

moleculair Bindingsmiddel

Onze unieke lijmstructuur zorgt voor een stevige basis van de Drainline. Door de moleculaire aanpassingen blijft de benodigde ruimte tussen het gerecyclede plastic gewaarborgd.

Geotextiel

Aan de onderzijde van de Drainline bevindt zich een doek gemaakt van geotextiel. Door de unieke weefstructuur wordt hier het kleinste gruis zoals zandkorrels gefilterd. Het water wordt door het geotextiel afgegeven aan het onderliggende buffersysteem.

In elke kleur leverbaar

We kunnen de kleur van de Drainline in veel verschillende kleuren leveren zodat wij altijd aan de wens van onze klanten kunnen voldoen. Hierbij kunnen wij ervoor zorgen dat het systeem niet opvalt en dus wegvalt in de rest bestrating. Ook kunnen we, misschien nog wel leuker, juist een heel opvallende kleur gebruiken. Dan kun je precies zien waar de infiltratietegels, lijngoten en zo ook het regenwater naartoe loopt. Meer weten over de specificaties en de kosten van de kleuren? Neem dan contact met ons op!

In elke maat leverbaar

De Drainline is een talloze afmetingen leverbaar. De meest gangbare maten van de Drainline zijn de 30x30 en de 50x50 tegel. De infiltratietegels worden gemaakt in individuele mallen en zijn daarom ook in veel verschillende vormen leverbaar. Dit hoeven niet perse rechthoekige vormen te zijn. Meer weten over de specificaties en de kosten van de verschillende vormen? Bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op!

Gerecyclede bouwstenen

Bij Drainline hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en proberen wij ons steen(tje) bij te dragen aan een circulaire economie. Zo geven wij o.a. plastic een tweede leven door het als bouwsteen te gebruiken van onze infiltratietegel. Dit in combinatie met ons bindmiddel en het geotextiel maakt het product niet schadelijk voor het milieu. Benieuwd geworden naar de rest van onze bedrijfsvoering rondom MVO? Neem dan contact met ons op!